Bose Live Music

bose-logo-png

Oppdag den første bærbare høyttaleren med en justerbar vertikal dekning, slik at du kan tilpasse PA til rommet, enten du spiller på gulvet eller på scenen. Bose L1-bassmodulen har kraftig bass i en kompakt utforming.

En unik kombinasjon av ytelse og flyttbarhet, noe som gir jevn tonebalanse, dekning og høy uteffekt.Skærmbillede 2015-09-18 kl. 10.05.59

Systemets banebrytende høyttaler produserer en bred, uniform lyddekning på nesten 180 grader – på scenen og gjennom et publikum på opptil flere hundre med lite nedgang i volum og tone.

Bose L1 modell 2 har med Tonematch mikser.L1_tonemixer

Bose L1-systemet har også Articulated Array-høyttalerteknologi for bedre tonebalansen.

Høyttalerens 24 vertikalmonterte drivere er nettopp vinklet for å skape klarere diskant og mer konsistent tone i rommet. Selv folk ut til sidene av disse scenehøyttalerne nyter en godt balansert og detaljert lyd.

Bassmodulen med høy ytelse gir bedre lavfrekvent-effekt når du trenger kraftigere bass for større publikum. Modulen inneholder tre innstillinger for økt fleksibilitet.bose_basdel

Den normale innstillingen er ideell for bassgitar eller ved mic-ing av en basstromme. En høyere innstilling er designet for DJ-/musikkavspillings-applikasjoner. Og den lavere innstillingen fungerer godt for akustisk gitar og vokal.