Start video

Bose F1

Bose® F1 Model 812 Flexible Array loudspeaker er den første aktive høyttaleren med kontroll av det vertikale dekningsmønsteret. Velg ganske enkelt mellom fire ulike innstillinger. Uansett om du spiller på gulvet, på scenen eller mot tribuner, kan du nå tilpasse høyttalersystemet til rommet. Så snart det er konfigurert, endrer systemet automatisk EQ for å holde optimal tonebalanse for hvert dekningsmønster. Uansett hvor du spiller, kan du få den riktige dekningen for rommet.eo.

Start video

Bose L1

L1 Compact system kombinerer vanlige høyttalersystemer og monitorer til én stilig enhet. Plassert bak eller ved siden av en utøver, DJ eller programleder, leverer det bred og jevn lyddekning over hele sceneområdet og publikummet, selv ut til de ekstreme sidene. Det er vårt minste og letteste L1-system, som er enklest å sette opp og som bare veier 29 pund.

Bose S1

Du har alltid med deg den beste spillelisten. Nå kan du også sørge for å ta med den beste lyden. Bose S1-system. Det er en Bluetooth®-høyttaler, et PA-system og akkurat hva du trenger for å få mer ut av morsomme fester, sammenkomster utendørs og alle de begivenhetene som fortjener bedre lyd. Strøm musikk trådløst fra en mobilenhet eller koble til en mikrofon eller favorittmusikkinstrumentet ditt.

Det har et lett og solid kabinett med et innebygd håndtak, så det er enkelt å bære med seg. Og når du kommer frem, gir det oppladbare batteriet deg opptil 11 timers spilletid.

Start video