Focal hodetelefoner

Focal Spirit One er en kritikerrost lettvekts hi-fi hodetelefon med lukket design og klokker som dekker hele øret.

Hodetelefonen har førsteklasses lydkvalitet, ekstra god demping mot omgivelseslyd og et innovativt feste for klokkene som gjør at de sitter tettere til hodet og omslutter ørene bedre.spirit-one-s

For å oppnå en ren dypbassgjengivelse er hver klokke utstyrt med fem finjusterte akustiske kamre. Ved hjelp av nøye tilpassede akustiske ventiler påvirkes frekvensgangen slik at lydbildet blir gjengitt med både større dybde og bredde.

Aluminiumskonstruksjonen gjør den til en av markedets letteste hodetelefoner med lukket design, kun 225 gram. Godt polstret hodebøyle og myke hodetelefonputer gjør den meget komfortabel å ha på. Klokkene er festet med to dreieaksler og er spesielt utformet for bedre tilpasning til ørene for å unngå lydlekkasjer. Dempingen av omgivelseslyd er på hele 20 dB, som sikrer en detaljert musikkgjengivelse også i støyende omgivelser. Høy følsomhet og impedans på 32 ohm gir god lyd også fra bærbare enheter.

cable-nomade-1_4mMed en integrert Apple-kompatibel fjernkontroll med mikrofon er den ideell for bruk sammen med iPhone, iPod eller iPad. Hodetelefonen er sammenleggbar og er derfor lett å ta med på reise. Både et oppbevaringsetui og et mykt futteral medfølger.

Den passer like godt for lytting hjemme som når man er på farten.

Fåes i sort eller hvit utførelse.

Les mer på Finn.no

Les mer på Dinside.no

Les mer på Focal.com